How long would you like to stay?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Minimum stay

During this period we ask you to stay at least {nights} nights.

i

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
  • Not available

  • Just a few left

  • Special conditions

DUS: De Pit #13

Doka

#13 DUS: De Pit gaat o.a. over pitspoezen, (be)vruchten, sambal, slapen, het gastekort en een pittig project.

Ga mee op avontuur en word verrast op deze associatieve avond in Doka op 18 april en beland in een mengsel van theater, alledaagsheid, film, wetenschap, muziek en debat!

PROGRAMMA met o.a.
** Nadia Denise Duinker is een creatieve horeca ondernemer met een passie voor het leggen van verbindingen en bouwen aan een “extended family” in de stad. Door de transitie van tijdelijke naar permanente horeca initiatieven is ze steeds vaker betrokken bij gebiedsontwikkeling en de uitdagingen die dat met zich meebrengt tussen verschillende belanghebbenden. Na Amsterdam Roest en Volkshotel is Noordkust op dit moment een pittig project dat zij aan het ontwikkelen is.
** Akwasi Ø. Ansah is een verhalenverteller. Of hij dat nu doet in een rap, gedicht of televisieprogramma: hij wil inspireren, fascineren en prikkelen. Met woorden. Akwasi is een creatieve duizendpoot, autonoom en onafhankelijk, getuige zijn eigen label Neerlands Dope en productiebedrijf NEED Vision. Tijdens DUS is hij de quizmaster met pit.
** Sara Coster werkt als kinderwenscoach voor singles en LHBT’s met een kinderwens, ze is bestuurslid van Meer Dan Gewenst (de Nederlandse stichting voor roze ouderschap). Naast de coaching organiseert ze o.a. workshops voor single vrouwen met een kinderwens, en geeft nascholing aan zorgprofessionals in de perinatale zorg over niet-traditionele gezinsvormen. Ze heeft over haar co-ouderschap met het homostel een boek geschreven “de wens en de vaders”. Is er zaad voor iedereen?

TEAM DUS
Brechtje Boeke is initiator, programmamaker en moderator. Buro Curious van Swaantje Nijkamp en Ella Gil creëren het programma en de belevingselementen. Valerie Bollegraf ondersteunt het programma, de productie en de techniek. Vincent Meertens maakt het design. Vincent van den Brink is van de social media en Chloë Arkenbout van de offline publicatie.

Check out more events

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it