How long would you like to stay?

MoTuWeThFrSaSu

i Minimum stay

During this period we ask you to stay at least {nights} nights.
  • Not available

  • Just a few left

  • Special conditions

October 29

Renovation: The ‘box ring’ in Canvas

Canvas

Little by little the new Canvas is taking shape.

The box in a box construction is already clearly visible in the photographs. The floor is raised 50 inches (approximately) and filled with sound-proofing to keep the noise enclosed.

The renovations on the ground floor are also happening rapidly. The former Dance Studio has given way to a large open area. In addition to the model, interior designer Bas van Tol can now envision what this space will soon look like.

"> "> "> "> "> "> "> "> ">

Continue reading

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it