How long would you like to stay?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Minimum stay

During this period we ask you to stay at least {nights} nights.

i

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
  • Not available

  • Just a few left

  • Special conditions

Work with us!

Volkshotel bestaat dankzij alle mensen die er kwamen, zijn, en nog gaan komen.
De makers van de krant, vroeger. De creatieven en de krakers die er zaten.
Haar gasten, haar locals, en misschien wel dankzij jou. Bekijk onze vacatures.

15-06-2018 Medewerker bediening Canvas (min. 24 uur p/w)
Voor Canvas zijn we op zoek naar ervaren medewerkers voor in de bediening. Lees hier de vacature.

15-06-2018 Ervaren bartenders (m/v) (min. 24 u p/w)
Als bartender (m/v) van Werkplaats, Canvas of Doka, voorzie jij de gasten in al het genot wat zij aan de bar bestellen. Lees hier de vacature.

15-06-2018 Shiftleader Canvas
Als shiftleader van Canvas ben je als derde in de organisatie verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op de 7de verdieping van Volkshotel. Lees hier de vacature.

07-06-2018 Canvas afwasser (fulltime)
Als afwasser van Canvas en het Volkshotel werk je in het hart van de operatie en zorg je ervoor dat alle afwas snel en grondig gebeurt. Lees hier de vacature.

06-06-2018 Stagiair(e) Business & Events 38 u p/wk
Of het nu gaat om een duistere filmpremière of een groots eetfestijn, een besloten conferentie of een muzikale borrel: Volkshotel heeft er de ruimte voor. Lees hier de vacature.

28-05-2018 Stagiair(e) Banqueting & Events (32 – 38 uur p/w)
Als stagiair Banqueting & Events ondersteun je de manager Werkplaats & Events en werk je mee op de vloer om de verwachtingen van onze (zakelijke) gasten te overtreffen. Lees hier de vacature.

16-05-2018 Room Attendant
You’re an important face as General Cleaner for Volkshotel. You will take care of all the public spaces and hotel rooms. You’ll make sure that everything will be spic and span. All looking clean and dust free. Read more about our application here.

16-05-2018 General Cleaners Parttime/Fulltime
You’re an important face as General Cleaner for Volkshotel. You will take care of all the public spaces and hotel rooms. You’ll make sure that everything will be spic and span. All looking clean and dust free. Read more about our application here.

16-05-2018 Medewerker Housekeeping
Als medewerker housekeeping ben je een belangrijk gezicht van Volkshotel. Jij zorgt er niet alleen voor dat onze hotelkamers blinkend schoon en stofvrij zijn, maar je bent ook een zichtbaar onderdeel van het bedrijf. Lees hier de vacature.

09-05-2018 Nachtreceptionist (1 á 2 nachten per week)
Als nachtreceptionist ben je het eerste aanspreekpunt van hotelgasten. Je checkt ze in of uit en je verzorgt de night-audit. Daarnaast waarborg je de veiligheid van het gebouw en de bezoekers en geef je eerste hulp bij klachten of problemen. Lees hier de vacature.

30-04-2018 Zelfstandig werkend kok (fulltime)
Restaurant Canvas – op de zevende verdieping van het Volkshotel – serveert ontbijt, lunch en diner. Voor ons team zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok of (aankomend) chef de partie. Lees hier de vacature.

25-04-2018 Chef Ontbijt Canvas
Restaurant Canvas (op de zevende verdieping van Volkshotel) serveert ontbijt, lunch en diner. Voor ons team zijn wij per direct op zoek naar een Chef Ontbijt Canvas. Het ontbijtbuffet wordt dagelijks geserveerd tussen 7.00u en 11.00u. Als Chef Ontbijt Canvas start je dagelijks om 6.00u. Lees hier de vacature.

25-04-2018 Assistent manager Werkplaats (38 uur per week)
Als assistent manager ben je verantwoordelijk voor dagelijkse werkzaamheden van de afdeling. Je geeft leiding aan een team van ongeveer 20 enthousiaste medewerkers en wordt daarin ondersteund door de shiftleaders. Lees hier de vacature.

12-03-2018 Operationeel marketing & communicatie manager
Als operationeel marketing & communicatie manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden van de afdeling. Lees hier de vacature.

20-12-2017 Ontbijt medewerker 3 tot 5 dagen p/wk
Als ontbijt medewerker van Volkshotel ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor het goed verlopen van het ontbijt. Lees hier de vacature.

21-11-2017 Ontbijt kok Canvas (parttime)
Restaurant Canvas – op de zevende verdieping van het Volkshotel – serveert ontbijt, lunch en diner. Voor ons team zijn wij per direct op zoek naar een ontbijtkok. Lees hier de vacature.

01-01-2018 Gastvrouw/man Club Canvas
Als gastvrouw/man van club Canvas ben je letterlijk het eerste gezicht van onze bezoekers in de nacht. Je verwelkomt hotelgasten, club bezoekers en al onze andere gasten. Lees hier de vacature.

01-01-2018 Ervaren bartenders (m/v) (min. 24 u p/w)
Als bartender (m/v) van Werkplaats, Canvas of Doka, voorzie jij de gasten in al het genot wat zij aan de bar bestellen. Lees hier de vacature.

01-01-2018 Medewerker Banqueting & Events
Als banquetingmedewerker zorg je ervoor dat de verwachtingen van onze (meestal) zakelijke gasten worden overtroffen en doet er alles aan om te zorgen dat het evenement tot in de puntjes verzorgd is. Lees hier de vacature.

01-01-2018 Lunch kok Werkplaats
Voor het Werkplaats team zijn wij per direct op zoek naar een kok voor de lunch. Lees hier de vacature.

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it