How long would you like to stay?

MoTuWeThFrSaSu

i Minimum stay

During this period we ask you to stay at least {nights} nights.
  • Not available

  • Just a few left

  • Special conditions

Lunch kok Werkplaats (fulltime)

Het Amsterdamse Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars, onderwaterlassers en nachtvlinders. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Laagdrempelig en voor een eerlijke prijs.

Kunst en cultuur zijn verweven in de geschiedenis van het pand en blijven ook in de toekomst een grote rol spelen. Met een café, nachtelijke cocktailbar, club, restaurant, broedplaats, badplaats, flexwerkplekken en 172 hotelkamers is het Volkshotel een plek waar 24 uur per dag, 7 dagen per week iets gebeurt. Eenmaal binnen, hoef je eigenlijk nooit meer naar huis.

Functieomschrijving

Op de begane grond vind je Werkplaats. Een groot café met flexwerkplekken voor ZZP’ers en freelancers. Het is een ontmoetingsplek waar veel verschillende mensen samenkomen, zoals Amsterdammers, hotelgasten en de creatievelingen uit de Broedplaats. Werkplaats heeft een zelfbedieningsbar, waar van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat eten en drinken kan worden besteld. Van een croissantje met koffie tot een gezonde lunch. En van bier en bitterballen tot een burger met friet. Voor het Werkplaats team zijn wij per direct op zoek naar een kok voor de lunch. 

Je taken op een rijtje:

  • Het bereiden van (gedeeltes van) gerechten volgens recept en planning;
  • Het gereedmaken van bestellingen middels à la minute kookwerkzaamheden, portioneren en garneren volgens vastgelegde instructies met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie;
  • Het toezien op de kwaliteit van de werkzaamheden van leerlingen en op de naleving van de hygiënevoorschriften;
  • Het schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en –machines;
  • Het signaleren van bijzonderheden/mankementen aan directe (sous) chef;
  • Het waar nodig afvoeren van afval;
  • Assistentie bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen.

Wat vragen we?

  • Je bent creatief en hebt plezier in het koks vak;
  • Je hebt minimaal twee jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt minimaal MBO niveau 3-4 werk- en denkniveau;
  • Je hebt kennis van bedrijfsregels, richtlijnen, HACCP;
  • Je bent op de hoogte van verschillende kookstijlen, gerechten en bereidingswijzen;
  • Je hebt productkennis;
  • Je kunt goed overzicht houden;
  • Je bent een teamplayer, stressbestendig en leergierig;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

Salaris is conform de horeca CAO en in overeenstemming met je verantwoordelijkheden. Ben jij de kok die we zoeken? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar: jobs@volkshotel.nl onder vermelding van ‘vacature lunch kok Werkplaats’.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it