Hoe lang wil je blijven?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Minimum verblijf

Tijdens deze periode vragen wij je om minstens {nights} nachten te blijven.

i

ma
di
wo
do
vr
za
zo
  • Niet beschikbaar

  • Laatste kamers

  • Bijzondere voorwaarden

Nacht voor de Nacht w/ Psycho-Jones & TELEMAGIC

Doka

Nacht voor de Nacht neemt je in samenwerking met 25 clubs mee langs de diversiteit van de Amsterdamse nachtcultuur.

In Doka duiken we extra diep de nacht in met Psycho-Jones en TELEMAGIC.

▽ DJ
Deze Duitse DJ entertaint Europa al jaren, van Stockholm tot Basel, van Barcelona tot Amsterdam; Psycho-Jones voegt altijd wat ingrediënten toe die de nacht extra pittig maken. Maak je op voor een mix van rock ’n roll, tropical, indie en blues, afgemaakt met gekke props, oude computerspellen en veel meer ongein.

▽ ART
TELEMAGIC is een open media-lab, bestaande uit een groep “spirituele surfers” die zich focussen op de menselijke connectie tot technologie. Door het bevragen en onderzoeken van technologische ontwikkelingen wil TELEMAGIC de mysteries die om digitale technologie heen leeft wegnemen, met het organiseren van manifestaties en artistieke interventies.

Tijdens Nacht voor de Nacht toont TELEMAGIC een aantal van hun geüpdate installaties, waaronder de TeleFortune Spinner: een omgebouwde kermis speelautomaat met een draairad dat voor vijftig cent een persoonlijke cyber horoscoop genereert. “Met de fysieke actie, de inworp van een muntje, communiceert dit direct met de gebruiker en vonden we een nieuw financieel model voor kunstenaars.”

>>> www.telemagic.online

▽ INFO
00:00 – 06:00 (doors open until 5:30)
Free entrance

Meer zien? Nacht voor de Nacht neemt je in samenwerking met 25 clubs mee langs de diversiteit van de Amsterdamse nachtcultuur. Voor €17,50 gaan de deuren van alle deelnemende clubs een nacht lang voor je open. Zie voor meer info www.nachtvoordenacht.nl.

Bekijk meer evenementen

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it