Hoe lang wil je blijven?

MaDiWoDoVrZaZo

i Minimum verblijf

Tijdens deze periode vragen wij je om minstens {nights} nachten te blijven.
  • Niet beschikbaar

  • Laatste kamers

  • Bijzondere voorwaarden

Vacatures

Volkshotel bestaat dankzij alle mensen die er kwamen, zijn, en nog gaan komen.
De makers van de krant, vroeger. De creatieven en de krakers die er zaten.
Haar gasten, haar locals, en misschien wel dankzij jou. Bekijk onze vacatures.

06-01-2017 Barmedewerker Canvas
Als parttime barmedewerker ben je een echte nachtbraker, swingende cocktailshaker of perfecte biertapper die met name tijdens clubavonden aan de slag gaat. Lees hier de vacature.

06-01-2017 Chef-kok
Als chef-­kok ben je eindverantwoordelijk voor al het wel en wee van de twee keukens in het Volkshotel. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de ontwikkeling van het bedrijf en het product. Lees hier de vacature.

06-01-2017 Runner Canvas, Doka, Werkplaats
Als runner in Volkshotel ben je de backbone van Canvas, Doka of Werkplaats. Je zorgt ervoor dat je collega’s onze gasten snel aan drankjes kunnen helpen – door onder andere de drankvoorraad aan te vullen, glazen te halen en te spoelen. Als runner werk je overal en met iedereen. Het is daarom een goede basis om een goede bartender, cocktailshaker of clubmanager te worden. Lees hier de vacature.

06-01-2017 Medewerker bediening Canvas
Als medewerker bediening Canvas zorg je samen met je collega’s dat onze gasten niets tekort komen. Je weet veel van eten, wijn en andere dranken, hebt minimaal twee jaar ervaring in de bediening en het lopen met vier borden is voor jou geen enkel probleem. Lees hier de vacature.

16-12-2016 Assistent manager Canvas
Als assistent manager van Canvas ben je als tweede/derde in de organisatie verantwoordelijk voor alle activiteiten op de 7de verdieping van Volkshotel. Lees hier de vacature.

16-12-2016 Zelfstandig werkende kok
Voor ons Canvas team zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkende kok of (aankomend) chef de partie. Lees hier de vacature.

15-11-2016 Stagiair(e) PR & Communicatie
Als stagiaire PR & Communicatie ondersteun je bij de algemene PR, interne en externe communicatie van Volkshotel. Lees hier de vacature.

10-02-16 Medewerker Housekeeping
Als medewerker housekeeping ben je een belangrijk gezicht van Volkshotel. Jij zorgt er niet alleen voor dat onze hotelkamers blinkend schoon en stofvrij zijn, maar je bent ook een zichtbaar onderdeel van het bedrijf. Lees vacature

 

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it