Hoe lang wil je blijven?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Minimum verblijf

Tijdens deze periode vragen wij je om minstens {nights} nachten te blijven.

i

ma
di
wo
do
vr
za
zo
  • Niet beschikbaar

  • Laatste kamers

  • Bijzondere voorwaarden

Vacatures

Volkshotel bestaat dankzij alle mensen die er kwamen, zijn, en nog gaan komen.
De makers van de krant, vroeger. De creatieven en de krakers die er zaten.
Haar gasten, haar locals, en misschien wel dankzij jou. Bekijk onze vacatures.

08-01-2018 Medewerker receptie en reserveringen 16-24 uur p/wk
Je houdt je voornamelijk bezig met het efficiënt en plezierig in- en uitchecken van hotelgasten. Daarnaast ben je het gezicht en aanspreekpunt voor alle overige bezoekers binnen het gebouw. Lees hier de vacature.

20-12-2017 Ontbijt medewerker 3 tot 5 dagen p/wk
Als ontbijt medewerker van Volkshotel ben jij van A tot Z verantwoordelijk voor het goed verlopen van het ontbijt. Lees hier de vacature.

22-11-2017 Sous-Chef
Binnen het Volkshotel zijn we op zoek naar een inspirerende Sous-Chef die een kaart voert met lokale en duurzame producten welke op een toegankelijke manier gepresenteerd worden. Lees hier de vacature.

21-11-2017 Ontbijt kok Canvas (parttime)
Restaurant Canvas – op de zevende verdieping van het Volkshotel – serveert ontbijt, lunch en diner. Voor ons team zijn wij per direct op zoek naar een ontbijtkok. Lees hier de vacature.

20-11-2017 Gastvrouw/man Club Canvas
Als gastvrouw/man van club Canvas ben je letterlijk het eerste gezicht van onze bezoekers in de nacht. Je verwelkomt hotelgasten, club bezoekers en al onze andere gasten. Lees hier de vacature.

13-10-2017 Medewerker bediening Canvas (min. 24 uur p/w)
Voor Canvas zijn we op zoek naar ervaren medewerkers voor in de bediening. Lees hier de vacature.

13-10-2017 Ervaren bartenders (m/v) (min. 24 u p/w)
Als bartender (m/v) van Werkplaats, Canvas of Doka, voorzie jij de gasten in al het genot wat zij aan de bar bestellen. Lees hier de vacature.

13-10-2017 Medewerker Banqueting & Events
Als banquetingmedewerker zorg je ervoor dat de verwachtingen van onze (meestal) zakelijke gasten worden overtroffen en doet er alles aan om te zorgen dat het evenement tot in de puntjes verzorgd is. Lees hier de vacature.

05-10-2017 Stagiaire receptie en reserveringen (30-38u p/w)
Als stagiair(e) receptie en reserveringen houd je je voornamelijk bezig met het efficiënt en plezierig in- en uitchecken van hotelgasten. Lees hier de vacature.

22-09-2017 Nachtreceptionist (2 a 3 nachten per week)
Als nachtreceptionist ben jij het eerste aanspreekpunt voor alle gasten. Je wijst ze de weg in het gebouw, je checkt hen in of uit en je beantwoordt al hun vragen. Lees hier de vacature.

05-07-2017 Zelfstandig werkend kok (fulltime)
Restaurant Canvas – op de zevende verdieping van het Volkshotel – serveert ontbijt, lunch en diner. Voor ons team zijn wij per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok of (aankomend) chef de partie. Lees hier de vacature.

05-07-2017 Lunch kok Werkplaats
Voor het Werkplaats team zijn wij per direct op zoek naar een kok voor de lunch. Lees hier de vacature.

21-06-2017 Medewerker Housekeeping
Als medewerker housekeeping ben je een belangrijk gezicht van Volkshotel. Jij zorgt er niet alleen voor dat onze hotelkamers blinkend schoon en stofvrij zijn, maar je bent ook een zichtbaar onderdeel van het bedrijf. Lees hier de vacature.

31-03-2017 Medewerker Banqueting & Events
Als banquetingmedewerker zorg je ervoor dat de verwachtingen van onze (meestal) zakelijke gasten worden overtroffen en doet er alles aan om te zorgen dat het evenement tot in de puntjes verzorgd is. Lees hier de vacature.

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it