Hoe lang wil je blijven?

Check-in

Selecteer datum

Check-out

Selecteer datum

i Minimum verblijf

Tijdens deze periode vragen wij je om minstens {nights} nachten te blijven.

i

Hoe lang wil je blijven?

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Ongeldige promocode

Je bent ingelogd als .

Oh, oh...

Your company rate has no availability for the selected period.

Questions? Mail reservations@volkshotel.nl or call +31 20 2612 100.

Ok, ik snap het
i

Algemene informatie

Een tijd van komen & een tijd van gaan
Je kamer is beschikbaar vanaf 16:00u, maar kom wanneer je wilt – we bergen je bagage graag veilig voor je op. Check out is om 12:00u, dus slaap lekker uit.

Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd op de 7e verdieping. Op weekdagen van 7:00 tot 11:00 en in het weekend van 8:00 tot 12:00. Ontbijt is €13 pp.

Parkeren
Je vindt onze parkeerplaats rechts naast ons gebouw. Als hotelgast betaal je €20 per 24 uur, voor andere bezoekers geldt een tarief van €3 per uur of €25 per 24 uur. Normaal gesproken is er genoeg plek voor iedereen. Reserveren is niet mogelijk.

Tarieven
Onze prijzen zijn inclusief BTW en andere belastingen. We houden de dingen graag zo simpel mogelijk.
Limited Rate (directe betaling): Dit tarief geeft de beste prijs voor je kamer. Je betaalt het volledige bedrag op het moment dat je boekt. Terugbetaling is niet mogelijk. Het wijzigen van je boeking naar andere verblijfsdata is mogelijk voor €20 per nacht, tot 24 uur voor je aankomstdag. Bijvoorbeeld: Wanneer je aankomstdag vrijdag is, kun je jouw boeking wijzigen tot woensdag 23:59 uur (Amsterdamse tijd).
Flex Rate (betaling bij aankomst of directe betaling): Met dit tarief kun je je boeking kosteloos wijzigen en annuleren, tot 24 uur voor dag van aankomst. Bijvoorbeeld: Als de boeking op een vrijdag valt, dan mag je je boeking annuleren of wijzigen tot woensdag 23:59u (Nederlandse tijd).

Fietsverhuur
Je kunt een Volkshotelfiets huren, deze kost de eerste dag €14 en alle volgende dagen €10. Reserveren is niet mogelijk.

Co-working space & Wi-Fi
Ons Wi-Fi netwerk is snel en vrij toegankelijk. Op de begane grond vind je een gratis flexwerkplek waar Amsterdammers en hotelgasten zij aan zij werken. Voor besloten werkbesprekingen hebben we cabines beschikbaar, geschikt voor 4 tot 8 personen. Kosten: €40 of €55 per uur.

Huisdieren
Je mag een huisdier (max. 2) meenemen, zolang hij/zij kleiner is dan een giraffe. We rekenen een extra toeslag van €15 per nacht. Stuur ons van tevoren een mail via reservations@volkshotel.nl, zodat we ons kunnen voorbereiden.

Roken
Gebruik je kamer om in te ontspannen, dansen, slapen of filosoferen, maar NIET om in te roken. Rook je toch, of rommel je met het rookalarm? Dan kost dat je €150.

Drugs & Prostitutie
Drugs (gebruik, bezit en/of handel in hard- of softdrugs) en prostitutie zijn niet toegestaan in Volkshotel.

Badplaats (Mini Spa)
Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van de hottubs en sauna op ons dak, dagelijks geopend van 07:00u-23:00. Zwemkleding is verplicht, glaswerk en alcohol zijn niet toegestaan

Restaurant & Canvas Nachten
Op vrijdag- en zaterdagavond verandert ons restaurant Canvas in een dansvloer, als de stemming er goed in zit. De entree is gratis voor deze avonden.

Doka
Onze sound bar Doka is open op vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 06:00. Doka heeft beperkte beschikbaarheid, dus we kunnen helaas niet garanderen dat je binnenkomt.

Yoga
Iedereen heeft wat ontspanning nodig van tijd tot tijd. Kom bij ons de zon groeten. Voor het actuele rooster check www.volkshotel.nl/agenda

Kapper
Kapster Judith is er elke vrijdag van de namiddag tot de (vroege) avond. Dus pak een biertje, een burger en ga het weekend in met nieuw haar!

Massage
Nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, hartpijn, een massage lost alles op. Kneed de stress en pijn eruit. Mail naar massage@volkshotel.nl of loop langs bij de receptie. 

Extra’s
Van live muziek tot tentoonstellingen, van club-avonden tot expo’s – we organiseren het allemaal. Voor meer info zie: www.volkshotel.nl/agenda.

01 april - 01 oktober

STROLL 🥾

Trek je veters strak aan en ontdek Amsterdam te voet. Deze zomer nodigt Volkshotel je uit om in beweging te komen.

Dit pakket bevat:
// 1 x hotelovernachting
// 1 x driegangendiner*
// 1 x wandeltas voor 2 personen**

*Je kunt dineren in restaurant Canvas of op het terras (op basis van beschikbaarheid). Laat het ons van tevoren weten als je dieetwensen hebt door een opmerking te plaatsen bij het maken van je boeking.
**De wandeltas is ook los beschikbaar. Kom je met meer dan 2 personen? Neem dan contact op met reservations@volkshotel.nl

Randactiviteiten
Verder kun je buitenspellen spelen als pétanque en badminton of een verfrissende duik nemen in één van onze hot tubs. Je kunt je hot tub plek reserveren via de boekingsbevestiging. Op basis van beschikbaarheid.

Boek hier. Het is ook mogelijk om meer dan 1 nacht te boeken.

Prijs vanaf 83 euro per persoon per nacht

Voorwaarden
// COVID-19 richtlijnen zijn van toepassing
// Boekbaar tot 1 oktober 2021
// Flexibele boekingsvoorwaarden:
Met dit tarief kun je je boeking kosteloos wijzigen of annuleren (exclusief eventuele prijsverschillen voor gewijzigde nachten). Dit kun je doen door een e-mail te sturen naar reservations@volkshotel.nl. Wijzigen of annuleren is mogelijk tot 24 uur voor de aankomstdag. Voorbeeld: Als je aankomstdag vrijdag is, kun je je boeking wijzigen of annuleren tot woensdag 23:59 uur (Amsterdamse tijd). Het wijzigen van je activiteit binnen 24 uur voor de aankomstdag kost 20 euro.

Header door Elzeline Kooy

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it