How long would you like to stay?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Minimum stay

During this period we ask you to stay at least {nights} nights.

i

Mon
Tue
Wed
Thu
Fri
Sat
Sun
  • Not available

  • Just a few left

  • Special conditions

DUS: De Bel x ROEF ▵ Volkshotel

Badplaats

Zweef omhoog met DUS tijdens ROEF ▵ Rooftop Festival ▵ Weekender. Een multidisciplinaire inspiratieavond bij de Badplaats van Volkshotel. Een scala aan sprekers neemt het publiek mee op avontuur, waarbij de gelaagdheid van één enkel woord wordt geëxploreerd. Deze editie DUS: De Bel. Denk: champagne, rebelleren, decibel en de bubbel waar we in leven.

Bekijk de hele line-up en alle deelnemende daken van ROEF ▵ Rooftop Festival ▵ Weekender hier: www.roefamsterdam.nl/programma

▵ TICKETS ▵
www.roefamsterdam.nl/tickets
Met een ticket kun je naar alle daken (verschillend per festivaldag), waar overal special ROEF programma is.

▵ ROEF ▵
De daken op! De hoogte in! Vrijdag 7 en zaterdag 8 juni is het allerhoogste festival van Amsterdam terug. Maak je klaar voor ROEF take-overs op de mooiste daken van de stad. Tijdens deze eerste ROEF weekender (!) ontdek je innovatieve daken, groene oases, live muziek en theatrale verrassingen. Dans met silent disco de zonsondergang tegemoet.

▵ DUS ▵
DUS verbindt met 1 woord op 1 avond een diversiteit aan sprekers, makers en bezoekers. Normaliter in Doka, maar nu helemaal boven op het dak van Volkshotel. Het programma wordt geïnitieerd vanuit de Broedplaats VKG.

▵ VOLKSHOTEL BADPLAATS ▵
Bovenop Volkshotel staan hottubs en sauna’s je op te wachten. Meestal alleen binnen handbereik van hotelgasten en broedplaats geluksvogels, maar nu ook voor alle ROEF’ers. Met lekker uitzicht, bar en kleedkamer. Dus, vergeet je zwemkleding niet. Je wordt niet thuisgebracht. Nog lang niet.

Check out more events

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it