¿Cuánto tiempo deseas quedarte?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Estancia mínima

Durante esta temporada te pedimos una estancia mínima de {nights} noches.

i

lun
mar
mié
jue
vie
sáb
dom
  • No disponible

  • Últimas habitaciones

  • Condiciones especiales

Sport

Hotel

Vergeet Tae Bo, Zumba en alle andere fitness hypes van de laatste jaren. Er is iets nieuws: een training die begint in Volkshotel. Het is een training die sporten in de open lucht, het ontdekken van de buurt en plezier hebben combineert. Voor sportieve mensen die niets te doen hebben in de avond en nog een beetje energie over hebben. Je zult zien… na deze training ben je sterker, sneller en heb je meer energie.

Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Neerlandés y Inglés Estadounidense. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Volks trainer Gertjan: “Het is een stadsavontuur, maar bovenal is het gewoon wat plezier hebben in de zon (we bedenken wel iets als het heel slecht weer is). Elke training is anders, ik hou wel van een beetje afwisseling. Met een klein groepje gaan we naar het park of de straten van Amsterdam ontdekken, opzoek naar elementen die je sterker, sneller maar vooral ook energieker maken. Oefeningen voor je balans, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, en ga zo maar door. Je zult ze allemaal vinden in de training.”

Dus, heb je niets te doen in de avond? Iedereen is meer dan welkom! Voor maar €9 kan je jezelf al uitdagen. Meld je wel eerst even aan via: volkssport@volkshotel.nl.

Dinsdag:  18:30-19:30
Donderdag: 18:30-19:30

Trefpunt is direct rechts binnen bij de ingang van Volkshotel.

 

Check out more events

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it