Hoe lang wil je blijven?

Check-in

Selecteer datum

Check-out

Selecteer datum

i Minimum verblijf

Tijdens deze periode vragen wij je om minstens {nights} nachten te blijven.

i

Hoe lang wil je blijven?

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Ongeldige promocode

Je bent ingelogd als .

Oh, oh...

Uw bedrijfstarief heeft geen beschikbaarheid voor de geselecteerde periode.

Vragen? Mail reserveringen@volkshotel.nl of bel +31 20 2612 100.

Ok, ik snap het

Oh, oh...

Oh oh... Het lijkt erop dat de promocode niet actief is voor de geselecteerde data. Selecteer datums die gemarkeerd zijn.

Ok, ik snap het
i

Algemene informatie

Een tijd van komen & een tijd van gaan
Je kamer is beschikbaar vanaf 16:00u, maar kom wanneer je wilt – we bergen je bagage graag veilig voor je op. Check out is om 12:00u, dus slaap lekker uit.

Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd op de 7e verdieping. Op weekdagen van 7:00 tot 10:30 en in het weekend van 8:00 tot 11:30. Ontbijt is €14.5 pp.

Parkeren
Je vindt onze parkeerplaats rechts naast ons gebouw. Als hotelgast betaal je €20 per 24 uur, voor andere bezoekers geldt een tarief van €3 per uur of €25 per 24 uur. Normaal gesproken is er genoeg plek voor iedereen. Reserveren is niet mogelijk.

Tarieven
Onze prijzen zijn inclusief BTW en andere belastingen. We houden de dingen graag zo simpel mogelijk.
Limited Rate (directe betaling): Dit tarief geeft de beste prijs voor je kamer. Je betaalt het volledige bedrag op het moment dat je boekt. Terugbetaling is niet mogelijk. Het wijzigen van je boeking naar andere verblijfsdata is mogelijk voor €20 per nacht, tot 24 uur voor je aankomstdag. Bijvoorbeeld: Wanneer je aankomstdag vrijdag is, kun je jouw boeking wijzigen tot woensdag 23:59 uur (Amsterdamse tijd).
Flex Rate (betaling bij aankomst of directe betaling): Met dit tarief kun je je boeking kosteloos wijzigen en annuleren, tot 24 uur voor dag van aankomst. Bijvoorbeeld: Als de boeking op een vrijdag valt, dan mag je je boeking annuleren of wijzigen tot woensdag 23:59u (Nederlandse tijd).

Fietsverhuur
Je kunt een Volkshotelfiets huren, deze kost de eerste dag €14 en alle volgende dagen €10. Reserveren is niet mogelijk.

Co-working space & Wi-Fi
Ons Wi-Fi netwerk is snel en vrij toegankelijk. Op de begane grond vind je een gratis flexwerkplek waar Amsterdammers en hotelgasten zij aan zij werken. Voor besloten werkbesprekingen hebben we cabines beschikbaar, geschikt voor 4 tot 8 personen. Kosten: €40 of €55 per uur.

Huisdieren
Je mag een huisdier (max. 2) meenemen, zolang hij/zij kleiner is dan een giraffe. We rekenen een extra toeslag van €15 per nacht. Stuur ons van tevoren een mail via reservations@volkshotel.nl, zodat we ons kunnen voorbereiden.

Roken
Gebruik je kamer om in te ontspannen, dansen, slapen of filosoferen, maar NIET om in te roken. Rook je toch, of rommel je met het rookalarm? Dan kost dat je €150.

Drugs & Prostitutie
Drugs (gebruik, bezit en/of handel in hard- of softdrugs) en prostitutie zijn niet toegestaan in Volkshotel.

Badplaats (Mini Spa)
Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van de hottubs en sauna op ons dak, dagelijks geopend van 07:00u-23:00. Zwemkleding is verplicht, glaswerk en alcohol zijn niet toegestaan

Restaurant & Canvas Nachten
Op vrijdag- en zaterdagavond verandert ons restaurant Canvas in een dansvloer, als de stemming er goed in zit. De entree is gratis voor deze avonden.

Doka
Onze sound bar Doka is open op vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 06:00. Doka heeft beperkte beschikbaarheid, dus we kunnen helaas niet garanderen dat je binnenkomt.

Yoga
Iedereen heeft wat ontspanning nodig van tijd tot tijd. Kom bij ons de zon groeten. Voor het actuele rooster check www.volkshotel.nl/agenda

Kapper
Kapster Judith is er elke vrijdag van de namiddag tot de (vroege) avond. Dus pak een biertje, een burger en ga het weekend in met nieuw haar!

Massage
Nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, hartpijn, een massage lost alles op. Kneed de stress en pijn eruit. Mail naar massage@volkshotel.nl of loop langs bij de receptie. 

Extra’s
Van live muziek tot tentoonstellingen, van club-avonden tot expo’s – we organiseren het allemaal. Voor meer info zie: www.volkshotel.nl/agenda.

DUS: De Kop #15

Doka

DUS verbindt met 1 woord op 1 avond een diversiteit aan sprekers, makers en bezoekers. #15 DUS: De Kop gaat o.a. over kopjes koffie, kopje onder gaan, iets op de kop tikken, gekoppeld worden en kale koppen.

Ga mee op avontuur en word verrast op deze associatieve avond in Doka Volkshotel op 31 oktober en beland in een mengsel van theater, alledaagsheid, film, wetenschap, muziek en debat!

PROGRAMMA met o.a.:
** Zsofia Kollar, in Broedplaats VKG huizende ontwerper, vraagt zich af hoe lang wij mensen op deze planeet nog leven, haar natuurlijke hulpbronnen afnemen en wat we bereid zijn terug te geven? Volgens haar is het tijd dat wij mensen materialen worden voor een duurzame toekomst. Zsofia’s onderzoek naar mensenhaar begon een paar jaar geleden.
** Charlotte Dubbeld is, naast Eva Schout, oprichtster van Trashformers. Zij verzamelen niet alleen de beste collectie van tweedehands kleding in Amsterdam maar komen dit ook persoonlijk bij jou thuis ophalen. In een pop-up setting krijg jij de kans een mooie parel weer op de kop te tikken.
**Boris Postma, fotograaf. In zijn werk onderzoekt Boris identiteit in een wereld die ons agressief bombardeert met popcultuur, merken en levensstijlen. Zo dook hij onder in de wereld van de gabber cultuur en kale koppen.
** Victor Milton van Doorn en Maarten Hupkes zijn oprichters van Blue Mirror Experience, een rondreizende escape room. In het jaar 2100 kunnen we kopje ondergaan op de Dam. Naar verwachting is de zeespiegel dan met 2 meter gestegen. We weten dit allemaal, maar voelen het te weinig. In Blue Mirror word je met je neus op de feiten gedrukt en uitgedaagd om met duurzame oplossingen de wereld te redden.

TEAM DUS
Brechtje Boeke is initiator, programmamaker en moderator. Valerie Bollegraf en Anna Huizing ondersteunen het programma en doen de productie. Buro Curious van Swaantje Nijkamp en Ella Gil creëren het programma en de belevingselementen. Vincent Meertens maakt het design en Vincent van den Brink is van de social media. Tess van de Coevering helpt bij productie en techniek.

DETAILS
Inloop: 19:45
De Kop: 20:00
Locatie: Doka, Volkshotel
Entree: Voorverkoop online ticket 6,95 euro (excl. 0,55 euro servicekosten). 7,50 euro aan de deur (gratis voor Broedplaats VKG huurders en Volkshotel medewerkers).

DUS wordt geïnitieerd vanuit Broedplaats VKG en ondersteund door Stichting Urban Resort en Volkshotel.

Bekijk meer evenementen

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it