Hoe lang wil je blijven?

Check-in

Selecteer datum

Check-out

Selecteer datum

i Minimum verblijf

Tijdens deze periode vragen wij je om minstens {nights} nachten te blijven.

i

Hoe lang wil je blijven?

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Ongeldige promocode

Je bent ingelogd als .

Oh, oh...

Uw bedrijfstarief heeft geen beschikbaarheid voor de geselecteerde periode.

Vragen? Mail reserveringen@volkshotel.nl of bel +31 20 2612 100.

Ok, ik snap het

Oh, oh...

Oh oh... Het lijkt erop dat de promocode niet actief is voor de geselecteerde data. Selecteer datums die gemarkeerd zijn.

Ok, ik snap het
i

Algemene informatie

Een tijd van komen & een tijd van gaan
Je kamer is beschikbaar vanaf 16:00u, maar kom wanneer je wilt – we bergen je bagage graag veilig voor je op. Check out is om 12:00u, dus slaap lekker uit.

Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd op de 7e verdieping. Op weekdagen van 7:00 tot 10:30 en in het weekend van 8:00 tot 11:30. Ontbijt is €14.5 pp.

Parkeren
Je vindt onze parkeerplaats rechts naast ons gebouw. Als hotelgast betaal je €20 per 24 uur, voor andere bezoekers geldt een tarief van €3 per uur of €25 per 24 uur. Normaal gesproken is er genoeg plek voor iedereen. Reserveren is niet mogelijk.

Tarieven
Onze prijzen zijn inclusief BTW en andere belastingen. We houden de dingen graag zo simpel mogelijk.
Limited Rate (directe betaling): Dit tarief geeft de beste prijs voor je kamer. Je betaalt het volledige bedrag op het moment dat je boekt. Terugbetaling is niet mogelijk. Het wijzigen van je boeking naar andere verblijfsdata is mogelijk voor €20 per nacht, tot 24 uur voor je aankomstdag. Bijvoorbeeld: Wanneer je aankomstdag vrijdag is, kun je jouw boeking wijzigen tot woensdag 23:59 uur (Amsterdamse tijd).
Flex Rate (betaling bij aankomst of directe betaling): Met dit tarief kun je je boeking kosteloos wijzigen en annuleren, tot 24 uur voor dag van aankomst. Bijvoorbeeld: Als de boeking op een vrijdag valt, dan mag je je boeking annuleren of wijzigen tot woensdag 23:59u (Nederlandse tijd).

Fietsverhuur
Je kunt een Volkshotelfiets huren, deze kost de eerste dag €14 en alle volgende dagen €10. Reserveren is niet mogelijk.

Co-working space & Wi-Fi
Ons Wi-Fi netwerk is snel en vrij toegankelijk. Op de begane grond vind je een gratis flexwerkplek waar Amsterdammers en hotelgasten zij aan zij werken. Voor besloten werkbesprekingen hebben we cabines beschikbaar, geschikt voor 4 tot 8 personen. Kosten: €40 of €55 per uur.

Huisdieren
Je mag een huisdier (max. 2) meenemen, zolang hij/zij kleiner is dan een giraffe. We rekenen een extra toeslag van €15 per nacht. Stuur ons van tevoren een mail via reservations@volkshotel.nl, zodat we ons kunnen voorbereiden.

Roken
Gebruik je kamer om in te ontspannen, dansen, slapen of filosoferen, maar NIET om in te roken. Rook je toch, of rommel je met het rookalarm? Dan kost dat je €150.

Drugs & Prostitutie
Drugs (gebruik, bezit en/of handel in hard- of softdrugs) en prostitutie zijn niet toegestaan in Volkshotel.

Badplaats (Mini Spa)
Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van de hottubs en sauna op ons dak, dagelijks geopend van 07:00u-23:00. Zwemkleding is verplicht, glaswerk en alcohol zijn niet toegestaan

Restaurant & Canvas Nachten
Op vrijdag- en zaterdagavond verandert ons restaurant Canvas in een dansvloer, als de stemming er goed in zit. De entree is gratis voor deze avonden.

Doka
Onze sound bar Doka is open op vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 06:00. Doka heeft beperkte beschikbaarheid, dus we kunnen helaas niet garanderen dat je binnenkomt.

Yoga
Iedereen heeft wat ontspanning nodig van tijd tot tijd. Kom bij ons de zon groeten. Voor het actuele rooster check www.volkshotel.nl/agenda

Kapper
Kapster Judith is er elke vrijdag van de namiddag tot de (vroege) avond. Dus pak een biertje, een burger en ga het weekend in met nieuw haar!

Massage
Nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, hartpijn, een massage lost alles op. Kneed de stress en pijn eruit. Mail naar massage@volkshotel.nl of loop langs bij de receptie. 

Extra’s
Van live muziek tot tentoonstellingen, van club-avonden tot expo’s – we organiseren het allemaal. Voor meer info zie: www.volkshotel.nl/agenda.

Beelddragers X10 – expo & print sale

Uncategorized

Op vrijdag 20 november om 17.00 uur opent platform Beelddragers de expo & print sale X10 (keer tien) in Werkplaats in Volkshotel. Voor het vierde jaar op rij brengen we 10 makers, 10 verhalen en 10 beelden samen om talent te vieren en de X10’s te verkopen. Zet een podcast op en laat je inspireren door de verhalen achter de beelden en/of koop een prachtig werk – dat enkel tijdens de expo maar €50,- kost in een editie van 30.

KUNST AAN JE MUUR!
Kunst ontdekken, kopen en aan je muur hebben is een fantastische ervaring die Beelddragers graag voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maakt. Tijdens de twee expo dagen koop je een X10 voor maar €50, in een editie van 30. Vooraf reserveren kan via de Vroege Vogel Verkoop, zie Beelddragers.nl voor info.

FURORE
Dit jaar zijn vier van de tien plekken vergeven aan talenten die deze zomer zijn afgestudeerd en die Beelddragers graag Furore ziet maken: Roel van Eekelen (Illustratie, Willem de Kooning, 2015), Jip Piet (Fine Arts, KABK, 2015), Lotte Fondse (Fotografie, Gerrit Rietveld Academie, 2015) en Elske Verdoorn (Fotografie, KABK, 2015).

MAKERS
Lonneke van der Palen, Fedor Velyaminov, Merel Witteman, Elmer Driessen, Dagmar van Wersch & Bert Hana, Hester den Boer, Roel van Eekelen, Jip Piet, Lotte Fondse en Elske Verdoorn.

INFO
Werkplaats – Volkshotel, Wibautstraat 150, Amsterdam
Opening vrijdag 20 november van 17.00 tot 22.00 uur
Open zaterdag 21 november van 12.00 tot 17.00 uur
www.beelddragers.nl

Beelddragers bedankt FotoLabKiekie voor de prints, het Volkshotel voor het hosten en Momice voor de event website.

Over Stichting Beelddragers
Beelddragers is een platform voor talent, met liefde voor beeld & haar maker. Beelddragers ontwikkelt nieuwe initiatieven waarin beeld van veelbelovend talent centraal staat. Stichting Beelddragers is opgericht in 2010 en bestaat uit: Tjade Bouma, concept & vormgeving, Brenda Verduin, curator & projectmanager en Eva Bremer, curator & copywriter.

Bekijk meer evenementen

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it