Hoe lang wil je blijven?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Minimum verblijf

Tijdens deze periode vragen wij je om minstens {nights} nachten te blijven.

i

ma
di
wo
do
vr
za
zo
  • Niet beschikbaar

  • Laatste kamers

  • Bijzondere voorwaarden

Beelddragers X10 – expo & print sale

Uncategorized

Op vrijdag 20 november om 17.00 uur opent platform Beelddragers de expo & print sale X10 (keer tien) in Werkplaats in Volkshotel. Voor het vierde jaar op rij brengen we 10 makers, 10 verhalen en 10 beelden samen om talent te vieren en de X10’s te verkopen. Zet een podcast op en laat je inspireren door de verhalen achter de beelden en/of koop een prachtig werk – dat enkel tijdens de expo maar €50,- kost in een editie van 30.

KUNST AAN JE MUUR!
Kunst ontdekken, kopen en aan je muur hebben is een fantastische ervaring die Beelddragers graag voor zoveel mogelijk mensen mogelijk maakt. Tijdens de twee expo dagen koop je een X10 voor maar €50, in een editie van 30. Vooraf reserveren kan via de Vroege Vogel Verkoop, zie Beelddragers.nl voor info.

FURORE
Dit jaar zijn vier van de tien plekken vergeven aan talenten die deze zomer zijn afgestudeerd en die Beelddragers graag Furore ziet maken: Roel van Eekelen (Illustratie, Willem de Kooning, 2015), Jip Piet (Fine Arts, KABK, 2015), Lotte Fondse (Fotografie, Gerrit Rietveld Academie, 2015) en Elske Verdoorn (Fotografie, KABK, 2015).

MAKERS
Lonneke van der Palen, Fedor Velyaminov, Merel Witteman, Elmer Driessen, Dagmar van Wersch & Bert Hana, Hester den Boer, Roel van Eekelen, Jip Piet, Lotte Fondse en Elske Verdoorn.

INFO
Werkplaats – Volkshotel, Wibautstraat 150, Amsterdam
Opening vrijdag 20 november van 17.00 tot 22.00 uur
Open zaterdag 21 november van 12.00 tot 17.00 uur
www.beelddragers.nl

Beelddragers bedankt FotoLabKiekie voor de prints, het Volkshotel voor het hosten en Momice voor de event website.

Over Stichting Beelddragers
Beelddragers is een platform voor talent, met liefde voor beeld & haar maker. Beelddragers ontwikkelt nieuwe initiatieven waarin beeld van veelbelovend talent centraal staat. Stichting Beelddragers is opgericht in 2010 en bestaat uit: Tjade Bouma, concept & vormgeving, Brenda Verduin, curator & projectmanager en Eva Bremer, curator & copywriter.

Bekijk meer evenementen

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it