Hoe lang wil je blijven?

Check-in

Selecteer datum

Check-out

Selecteer datum

i Minimum verblijf

Tijdens deze periode vragen wij je om minstens {nights} nachten te blijven.

i

Hoe lang wil je blijven?

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Ongeldige promocode

Je bent ingelogd als .

Oh, oh...

Uw bedrijfstarief heeft geen beschikbaarheid voor de geselecteerde periode.

Vragen? Mail reserveringen@volkshotel.nl of bel +31 20 2612 100.

Ok, ik snap het

Oh, oh...

Oh oh... Het lijkt erop dat de promocode niet actief is voor de geselecteerde data. Selecteer datums die gemarkeerd zijn.

Ok, ik snap het
i

Algemene informatie

Een tijd van komen & een tijd van gaan
Je kamer is beschikbaar vanaf 16:00u, maar kom wanneer je wilt – we bergen je bagage graag veilig voor je op. Check out is om 12:00u, dus slaap lekker uit.

Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd op de 7e verdieping. Op weekdagen van 7:00 tot 11:00 en in het weekend van 8:00 tot 12:00. Ontbijt is €13 pp.

Parkeren
Je vindt onze parkeerplaats rechts naast ons gebouw. Als hotelgast betaal je €20 per 24 uur, voor andere bezoekers geldt een tarief van €3 per uur of €25 per 24 uur. Normaal gesproken is er genoeg plek voor iedereen. Reserveren is niet mogelijk.

Tarieven
Onze prijzen zijn inclusief BTW en andere belastingen. We houden de dingen graag zo simpel mogelijk.
Limited Rate (directe betaling): Dit tarief geeft de beste prijs voor je kamer. Je betaalt het volledige bedrag op het moment dat je boekt. Terugbetaling is niet mogelijk. Het wijzigen van je boeking naar andere verblijfsdata is mogelijk voor €20 per nacht, tot 24 uur voor je aankomstdag. Bijvoorbeeld: Wanneer je aankomstdag vrijdag is, kun je jouw boeking wijzigen tot woensdag 23:59 uur (Amsterdamse tijd).
Flex Rate (betaling bij aankomst of directe betaling): Met dit tarief kun je je boeking kosteloos wijzigen en annuleren, tot 24 uur voor dag van aankomst. Bijvoorbeeld: Als de boeking op een vrijdag valt, dan mag je je boeking annuleren of wijzigen tot woensdag 23:59u (Nederlandse tijd).

Fietsverhuur
Je kunt een Volkshotelfiets huren, deze kost de eerste dag €14 en alle volgende dagen €10. Reserveren is niet mogelijk.

Co-working space & Wi-Fi
Ons Wi-Fi netwerk is snel en vrij toegankelijk. Op de begane grond vind je een gratis flexwerkplek waar Amsterdammers en hotelgasten zij aan zij werken. Voor besloten werkbesprekingen hebben we cabines beschikbaar, geschikt voor 4 tot 8 personen. Kosten: €40 of €55 per uur.

Huisdieren
Je mag een huisdier (max. 2) meenemen, zolang hij/zij kleiner is dan een giraffe. We rekenen een extra toeslag van €15 per nacht. Stuur ons van tevoren een mail via reservations@volkshotel.nl, zodat we ons kunnen voorbereiden.

Roken
Gebruik je kamer om in te ontspannen, dansen, slapen of filosoferen, maar NIET om in te roken. Rook je toch, of rommel je met het rookalarm? Dan kost dat je €150.

Drugs & Prostitutie
Drugs (gebruik, bezit en/of handel in hard- of softdrugs) en prostitutie zijn niet toegestaan in Volkshotel.

Badplaats (Mini Spa)
Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van de hottubs en sauna op ons dak, dagelijks geopend van 07:00u-23:00. Zwemkleding is verplicht, glaswerk en alcohol zijn niet toegestaan

Restaurant & Canvas Nachten
Op vrijdag- en zaterdagavond verandert ons restaurant Canvas in een dansvloer, als de stemming er goed in zit. De entree is gratis voor deze avonden.

Doka
Onze sound bar Doka is open op vrijdag en zaterdag van 22:00 tot 06:00. Doka heeft beperkte beschikbaarheid, dus we kunnen helaas niet garanderen dat je binnenkomt.

Yoga
Iedereen heeft wat ontspanning nodig van tijd tot tijd. Kom bij ons de zon groeten. Voor het actuele rooster check www.volkshotel.nl/agenda

Kapper
Kapster Judith is er elke vrijdag van de namiddag tot de (vroege) avond. Dus pak een biertje, een burger en ga het weekend in met nieuw haar!

Massage
Nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, hartpijn, een massage lost alles op. Kneed de stress en pijn eruit. Mail naar massage@volkshotel.nl of loop langs bij de receptie. 

Extra’s
Van live muziek tot tentoonstellingen, van club-avonden tot expo’s – we organiseren het allemaal. Voor meer info zie: www.volkshotel.nl/agenda.

Bij een bezoek aan onze bar, restaurant of flexwerkplekken is het verplicht om een geldige corona QR-code mee te nemen. Onze medewerkers kunnen je te allen tijde vragen deze te tonen. Als je vanuit het buitenland naar Nederland reist, bekijk dan hier overheidsinformatie.

Eet & drink

Het restaurant en terras van Canvas zijn geopend voor lunch, diner en borrel. Ook kun je terecht voor eten en drinken bij onze bar in Werkplaats. Op dit moment sluiten we om 00:00.

Werk en ontmoet

Onze co-working in Werkplaats is elke dag geopend. Verder bieden wij diverse ruimtes aan die voor elk doel kunnen worden gebruikt.

Relax

Badplaats, onze spa op het dak, is open voor hotelgasten. Massage en kapper zijn beschikbaar op afspraak.

Slapen

Verblijf in een gewone kamer of in een van onze bijzondere creaties.

Richtlijnen

Bij Volkshotel houden wij alle ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten en bekijken wij van dag tot dag wat we kunnen en moeten doen. De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voorop.

Wat wij doen om de veiligheid van onze gasten te waarborgen:

  • Wij volgen de richtlijnen en aanbevelingen van de overheid.
  • Verbeterde protocollen voor reiniging en hygiëne.
  • Regelmatige desinfectie van blootgestelde oppervlakken zoals deurgrepen, kaart terminals en liftknoppen met antibacteriële vloeistoffen.
  • Wij bieden onze gasten desinfecterende dispensers in openbare ruimtes aan.
  • Volgen de procedures voor het omgaan met collega’s die ziek zijn.
  • Betalen met pin of contactloos.

Daarnaast vragen wij aan iedereen, onze gasten en medewerkers, om onderstaand in acht te nemen:

  • Was regelmatig je handen met water en zeep, hoesten en niezen aan de binnenkant van je elleboog en maak gebruik van papieren zakdoekjes (na eenmalig gebruik wegwerpen).
  • Vermijd het schudden van handen.
  • Mocht je ziekteverschijnselen krijgen zoals koorts (verhoging naar 38 graden Celsius), hoesten of verkoudheid dan willen wij je vragen om een inschatting voor u zelf te maken en de richtlijnen zoals het RIVM ze afgegeven heeft te volgen. In geval van twijfel: kies voor voorzichtigheid, beperk je sociale contacten en blijf zoveel mogelijk thuis.

Het spreekt voor zich dat het Coronavirus impact heeft op ons allemaal en op onze organisatie maar gezondheid gaat boven alles. Wanneer er zaken wijzigen, dan brengen wij je daar uiteraard van op de hoogte.

Header illustratie: Jip van der Toorn heeft deze illustratie op Riso print gemaakt als kerstcadeau voor onze collega’s.

 

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it