Hoe lang wil je blijven?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Minimum verblijf

Tijdens deze periode vragen wij je om minstens {nights} nachten te blijven.

i

ma
di
wo
do
vr
za
zo
  • Niet beschikbaar

  • Laatste kamers

  • Bijzondere voorwaarden

ma, di, wo & za

Yoga

Volkshotel

Of je nu een vermoeide alleenstaande moeder bent, een gestreste dandy of een katerige punkrocker. Iedereen kan zo nu en dan wat ontspanning gebruiken.

Yoga lerares Mareille Outshoorn: “Mijn lessen zijn een mix tussen Vinyasa, Hatha en Yin Yoga. De lessen zijn leuk en speels. Wat je wil bereiken met yoga is voor iedereen anders. Het kan zijn voor rust, kracht, vertrouwen, lenigheid, durf of balans. Yoga gaat vooral over het bewust worden van je gedachten, lichaam, ademhaling en emoties.”

De lessen duren 75 minuten en vinden plaats in een zaal op de begane grond en soms op het dak van Volkshotel bij lekker weer afhankelijk van de beschikbare ruimtes.

Kun je al twee benen in je nek leggen of kom je niet met je handen in de buurt van je tenen? Iedereen is welkom. Voor maar €12 kom je lekker tot jezelf. Een 10 lessen strippenkaart kost €100. Meld je aan via yoga@volkshotel.nl of loop langs de receptie.

Bekijk meer wekelijkse activiteiten

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it