Combien de temps souhaitez-vous rester ?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Séjour minimum

Pendant cette période, nous vous demandons de réserver au moins {nights} nuits d'affilée.

i

lun
mar
mer
jeu
ven
sam
dim
  • Non disponible

  • Dernières chambres

  • Conditions particulières

December 6, 2013

Volk: Marcel Barlag

Marcel -Marcellinus Gerardus Maria- Barlag, wie kent hem niet? Vijf jaar lang draaide hij vaste prik op dinsdagavond met zijn ‘muziekfiets’ op de Wibaut Avenue Cocktail avond in Canvas en sinds kort ook op DOKA Royale van 21.00 uur tot 00.00 uur. Maar wat mensen misschien niet weten is dat Marcel samen met zijn dochter een optiek zaakje runt in het hartje van Amsterdam; Eyedentity.

Désolé, cet article est seulement disponible en Néerlandais et Anglais Américain. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans l’une des autres langues disponibles. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

Marcel is een rasechte Amsterdammer, geboren in Amsterdam Zuid, opgegroeid in West en woont nu in de binnenstad. Hij is momenteel bezig met het ontwerpen van een eigen brillencollectie, het interieur van het kantoor van hemzelf en zijn dochter en is bezig met het opknappen van zijn eigen atelier. Een druk baasje van 56 jaar dus!

Marcel is een tevreden mens. Alles wat hij als kiespijn kan missen is al opgeruimd uit zijn leven. Iedere dinsdagavond is zijn anekdote over zijn tijd in het Volkskrantgebouw. Marcel: « Op een van de foto’s zie je mijn eten bestaan uit een Canvasburger. Ik was daar een groot fan van. De koks hebben uitgerekend dat ik er in 5 jaar tijd zo’n 250 heb verslonden. Reden te meer om mij de twijfelachtige eer toe dichten van ereburger! »

De toekomst ziet Marcel rooskleurig in; « met dezelfde, enthousiaste en zonnige spirit als altijd, zo lang als ik het nog denk uit te houden op die hoogte. »

www.eyedentity.info

Continue reading

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it