Hoe lang wil je blijven?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Minimum verblijf

Tijdens deze periode vragen wij je om minstens {nights} nachten te blijven.

i

ma
di
wo
do
vr
za
zo
  • Niet beschikbaar

  • Laatste kamers

  • Bijzondere voorwaarden

Algemene informatie

Een tijd van komen & een tijd van gaan
Je kamer is beschikbaar vanaf 16:00u, maar kom wanneer je wilt – we bergen je bagage graag veilig voor je op. Check out is om 12:00u, dus slaap lekker uit.

Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd op de 7e verdieping. Op weekdagen van 7:00 tot 11:00 en in het weekend van 8:00 tot 12:00. Ontbijt is €13 pp.

Parkeren
Je vindt onze parkeerplaats rechts naast ons gebouw. Als hotelgast betaal je €20 per 24 uur, voor andere bezoekers geldt een tarief van €3 per uur of €25 per 24 uur. Normaal gesproken is er genoeg plek voor iedereen. Reserveren is niet mogelijk.

Tarieven
Onze prijzen zijn inclusief BTW en andere belastingen. We houden de dingen graag zo simpel mogelijk.
Limited Rate (directe betaling): Dit tarief geeft de beste prijs voor je kamer. Je betaalt het volledige bedrag op het moment dat je boekt. Wijzigen of annuleren kan voor €20 per gewijzigde of geannuleerde nacht en kan tot 24 uur voor dag van aankomst. Bijvoorbeeld: Als de boeking op een vrijdag valt, dan mag je je boeking annuleren of wijzigen tot woensdag 23:59u (Nederlandse tijd).
Flex Rate (betaling bij aankomst of directe betaling): Met dit tarief kun je je boeking kosteloos wijzigen en annuleren, tot 24 uur voor dag van aankomst. Bijvoorbeeld: Als de boeking op een vrijdag valt, dan mag je je boeking annuleren of wijzigen tot woensdag 23:59u (Nederlandse tijd).

Fietsverhuur
Je kunt een Volkshotelfiets huren, deze kost de eerste dag €14 en alle volgende dagen €10. Reserveren is niet mogelijk.

Co-working space & Wi-Fi
Ons Wi-Fi netwerk is snel en vrij toegankelijk. Op de begane grond vind je een gratis flexwerkplek waar Amsterdammers en hotelgasten zij aan zij werken. Voor besloten werkbesprekingen hebben we cabines beschikbaar, geschikt voor 4 tot 8 personen. Kosten: €40 of €55 per uur.

Huisdieren
Je mag een huisdier (max. 2) meenemen, zolang hij/zij kleiner is dan een giraffe. We rekenen een extra toeslag van €15 per nacht. Stuur ons van tevoren een mail via reservations@volkshotel.nl, zodat we ons kunnen voorbereiden.

Roken
Gebruik je kamer om in te ontspannen, dansen, slapen of filosoferen, maar NIET om in te roken. Rook je toch, of rommel je met het rookalarm? Dan kost dat je €150.

Drugs & Prostitutie
Drugs (gebruik, bezit en/of handel in hard- of softdrugs) en prostitutie zijn niet toegestaan in Volkshotel.

Badplaats (Mini Spa)
Als hotelgast kun je gratis gebruik maken van de hottubs en sauna op ons dak, dagelijks geopend van 07:00u-23:00. Zwemkleding is verplicht, glaswerk en alcohol zijn niet toegestaan

Restaurant & Canvas Nachten
Op vrijdag- en zaterdagavond verandert ons restaurant Canvas in een dansvloer, als de stemming er goed in zit. De entree is gratis voor deze avonden.

Cocktailbar Doka
Onze geheime cocktailbar Doka is open op vrijdag en zaterdag van 01:00 tot 06:00. Doka heeft beperkte beschikbaarheid, dus we kunnen helaas niet garanderen dat je binnenkomt.

Yoga
Iedereen heeft wat ontspanning nodig van tijd tot tijd. Kom bij ons de zon groeten. Voor het actuele rooster check www.volkshotel.nl/agenda

Kapper
Kapster Judith is er elke vrijdag van de namiddag tot de (vroege) avond. Dus pak een biertje, een burger en ga het weekend in met nieuw haar!

Massage
Nekpijn, rugpijn, hoofdpijn, hartpijn, een massage lost alles op. Kneed de stress en pijn eruit. Mail naar massage@volkshotel.nl of loop langs bij de receptie. 

Extra’s
Van live muziek tot tentoonstellingen, van club-avonden tot expo’s – we organiseren het allemaal. Voor meer info zie: www.volkshotel.nl/agenda.

Algemene voorwaarden

Aansprakelijkheid
Schade wordt alleen vergoed wanneer deze met opzet of door grove nalatigheid van ons personeel is veroorzaakt. Onze aansprakelijkheid is beperkt tot het totaalbedrag van je boeking. We zijn niet aansprakelijk voor indirecte schade (bijvoorbeeld wanneer je niet in staat bent om te werken). In het geval dat je (of een van je gasten) schade veroorzaakt aan het hotel, of wanneer het rookalarm ten onrechte afgaat door jouw toedoen of van je gasten, dan stellen we je aansprakelijk voor de geleden schade. Hierbij gaat het om een minimumbedrag van €150 per schadegeval. Als er sprake is van een schadeclaim, dan wordt dit door ons personeel bij je gemeld. We houden het schadebedrag in van je creditcard of sturen een factuur.

Vertrektijd
Op de dag van vertrek dien je je kamer te verlaten om 12:00 ‘s middags. Als jij je kamer niet zelf hebt leeggehaald, dan hebben wij het recht om je een extra vergoeding te vragen ter hoogte van 50% van de kamerprijs (ontruiming voor 18:00u) of 100% van de kamerprijs (ontruiming na 18:00u). In dit geval wordt je bagage uit de kamer verwijderd en opgeslagen. Volkshotel is niet verantwoordelijk voor verlies van, of schade aan je bagage.

Extreem vuile hotelkamer
Wanneer een hotelkamer extreem vuil wordt achtergelaten, brengen wij extra schoonmaakkosten in rekening à €75.

Annulering hotelkamer Limited Rate (directe betaling)
Met dit tarief kun je je boeking wijzigen of annuleren voor €20 per gewijzigde of geannuleerde nacht (exclusief eventueel tariefverschil). Dit doe je door een mail te sturen naar reservations@volkshotel.nl. Wijzigen of annuleren kan tot 24 uur voor dag van aankomst. Bijvoorbeeld: Als de boeking op een vrijdag valt, dan mag je je boeking annuleren of wijzigen tot woensdag 23:59u (Nederlandse tijd).

Annulering hotelkamer Flex Rate (betaling bij aankomst of directe betaling)
Met dit tarief kun je je boeking kosteloos wijzigen en annuleren. Dit doe je door een mail te sturen naar reservations@volkshotel.nl. Wijzigen of annuleren kan tot 24 uur voor dag van aankomst. Bijvoorbeeld: Als de boeking op een vrijdag valt, dan mag je je boeking annuleren of wijzigen tot woensdag 23:59u (Nederlandse tijd).

Terugbetaling
Wanneer je je boeking annuleert word je terugbetaald via hetzelfde betaalmiddel als waarmee de boeking is gemaakt. Wanneer je je boeking wijzigt wordt een eventuele terugbetaling contant gedaan aan de receptie.

Parkeren
Parkeren op ons terrein is op eigen risico.

Betaling
We accepteren Eurocard/Mastercard, VISA, vrijwel alle Nederlandse pinpassen en cash. Geen €500,- biljet. Geen cheques.

Roken
Gebruik je kamer om in te ontspannen, dansen, slapen of filosoferen, maar NIET om in te roken. Rook je toch, of rommel je met het rookalarm? Dan kost dat je €150.

Drugs & prostitutie
Drugs (gebruik, bezit en/of handel in hard- of softdrugs) en prostitutie zijn niet toegestaan in Volkshotel.

Huisregels van Canvas & Doka
Volkshotel verwelkomt iedereen in de nacht die open-minded is en een respectvolle houding heeft tegenover iedereen. De minimumleeftijd is 18+ jaar. Volkshotel kan mensen de toegang weigeren, in het bezit van een entree ticket of niet. Bezoekers kunnen gefouilleerd worden.
Niet toegestaan: • Harddrugs (bezit, gebruik of handel) • Eigen drank en eten
• Jassen, tassen, stropdassen • Zakelijke kleding • Trainingspakken • Verkleedkleding • Sport(club) kleding • Slippers

Overlast & ongewenst gedrag
Volkshotel behoudt zich het recht voor om personen die overlast veroorzaken en/of beledigend of discriminerend gedrag naar andere gasten en/of medewerkers toe vertonen, onmiddellijk uit Volkshotel te zetten. Wanneer Volkshotel dat nodig acht kan ook de groep waartoe de overlastgever(s) behoort/behoren worden uitgezet, ongeacht of andere personen binnen die groep overlast hebben gegeven. De huurder is verantwoordelijk voor gedragingen van zijn of haar gasten. De huurder kan in geval van uitzetting wegens overlast geen aanspraak maken op schadevergoeding. De huurder dient in geval van uitzetting onverminderd de huur van de kamer, de zaal, de eventuele bargarantie en andere gederfde omzet te betalen. Wel zal Volkshotel een bedrag aftrekken voor niet gemaakte inkoopkosten van drank.

Jurisdictie
In het onwaarschijnlijke geval van een geschil, dan valt dit conflict onder de jurisdictie van de rechtbank Amsterdam.

Privacy statement

1. Wanneer slaan wij je persoonsgegevens op?
Volkshotel legt de benodigde gegevens voor de benodigde periode vast wanneer je:
a) een reservering maakt in ons hotel;
b) op andere wijze een product of dienst van ons afneemt of;
c) informatie aanvraagt (folders, brochures, magazines, offertes, nieuwsbrief, et cetera);

2. Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Bij benodigde gegevens moet je denken aan voornaam, achternaam, emailadres, adres, telefoon, en andere gegevens die door de klant/gast zelf aan ons zijn verstrekt, online, telefonisch en tijdens check-in bij de receptie.

Na verblijf in het hotel, slaan we de door de gast verstrekte gegevens op in een profiel. Bij terugkeer kunnen we deze gegevens gebruiken om gepersonaliseerde service te bieden of een nieuwe reservering te maken. Indien er toestemming is gegeven verwerken wij gegevens van gasten/klanten ook in onze email-database. Deze database wordt gebruikt voor email-campagnes en nieuwsbrieven. Gegevens van bestaande klanten worden ook verwerkt in deze database.

3. Waarom verwerken wij deze persoonsgegevens?
Volkshotel gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende overeenkomst (bijvoorbeeld het verwerken van een reservering, en communicatie met de gast/klant over de reservering), voor haar overige dienstverlening en voor voor het delen van informatie met de klant/gast over producten en diensten van Volkshotel.

4. Hoe vragen wij om je toestemming?
Voor (commerciële) nieuwsbrieven en campagnemails vragen wij om expliciete toestemming tijdens het boekingsproces, of bij een andere manier van aanmelden voor nieuwsbrieven en campagnes. Indien er toestemming wordt gegeven voor nieuwsbrieven en mailcampagnes accepteert de gast dat Volkshotel gepersonaliseerde campagnes mag sturen met de door de gast ingevoerde gegevens.

Volkshotel behoudt zich het recht voor om bestaande klanten informatie te sturen over (wijzigingen van) onze producten en diensten.

Indien je inzicht wilt in welke gegevens wij precies van je hebben opgeslagen, of als je geen prijs stelt op informatie over (nieuwe) producten en/of diensten, stuur dan even een mail naar hello@volkshotel.nl. Wij kunnen inzicht geven in welke data we van je hebben opgeslagen en/of indien gewenst door ons opgeslagen gegevens vernietigen.

Voor onze mailings & nieuwsbrieven kun je je eenvoudig afmelden door op de link ‘Afmelden’ in de nieuwsbrief zelf te klikken. Wij verwijderen je gegevens dan uit onze email-database.

5. Klikgedrag
Op de websites van Volkshotel worden algemene bezoekgegevens – zonder deze bezoekers te identificeren – bijgehouden, zoals de meest bezochte pagina’s. Het doel hiervan is om de de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Volkshotel haar dienstverlening verder verbeteren.

6. Gebruik van Cookies
a) Definitie van cookies
Cookies zijn kleine stukjes informatie (bestandjes) die een website op je computer achterlaat. De website instrueert de webbrowser waarmee je websites bekijkt (bijvoorbeeld Internet Explorer) om deze cookies op je computer op te slaan. Twee soorten cookies zijn hier van toepassing, sessiecookies en permanente cookies. Sessiecookies worden weer van je computer verwijderd zodra je je webbrowser afsluit. Permanente cookies blijven op je computer staan, ook na afsluiting van de webbrowser.

b) Waarom gebruikt Volkshotel cookies?
Volkshotel gebruikt cookies om het navigeren op de website te vergemakkelijken, om het gebruik van de website te kunnen analyseren en om daarmee de website te kunnen optimaliseren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van sessiecookies.

Volkshotel gebruikt cookies om informatie te verzamelen over gedrag van haar klanten, voor doeleinden van gerichte communicatie, waaronder het verstrekken van service-informatie rond onze producten en gerichte marketingactiviteiten rond de producten van Volkshotel. Hierbij wordt gebruik gemaakt van permanente cookies. Volkshotel maakt geen gebruik van tracking cookies.

c) Zo kun je cookies weigeren:
Je bent altijd gerechtigd om cookies te weigeren. Je kunt daarvoor in je webbrowser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Mozilla Firefox) instellen om alle cookies of slechts bepaalde cookies te weigeren (raadpleeg daarvoor de handleiding van je webbrowser). Als je cookies weigert is het mogelijk dat bepaalde diensten op de website niet beschikbaar zijn.

7. Volkshotel en andere websites
Op de sites van Volkshotel tref je een aantal hyperlinks aan naar andere websites. Volkshotel kan echter geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot de omgang door die partijen met je gegevens. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de site die je bezoekt.

8. Wijzigingen
Volkshotel behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement. Controleer daarom regelmatig dit privacy statement voor het privacybeleid van Volkshotel.

9. Contact
Volkshotel
Wibautstraat 150
1091 GR Amsterdan
+31 (0)20 2612 100
hello@volkshotel.nl
IBAN: NL73INGB0005106435
KVK: 53873572
KVK naam: The Magnificent 8 B.V.
BTW:NL851053531B01

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it