Combien de temps souhaitez-vous rester ?

Check-in

Select date

Check-out

Select date

i Séjour minimum

Pendant cette période, nous vous demandons de réserver au moins {nights} nuits d'affilée.

i

lun
mar
mer
jeu
ven
sam
dim
  • Non disponible

  • Dernières chambres

  • Conditions particulières

Perskit

Volkshotel in het kort
Volkshotel is een plek voor alleenstaande moeders, dandy’s, kunstenaars en nachtvlinders; een creatieve plek waar 24 uur per dag leven is. In Volkshotel komen Amsterdammers en reizigers samen om te eten, drinken, werken en feesten. Met Werkplaats (café & flexwerkplekken), Doka (nachtelijke soundbar), Canvas (restaurant), Broedplaats VKG (85 werkruimtes voor creatieven) en 172 hotelkamers, heeft het oude Volkskrantgebouw veel meer te bieden dan alleen een bed voor toeristen. De redelijke prijzen en toegankelijke sfeer maken Volkshotel een plek voor iedereen.

Volkshotel is gevestigd in het oude hoofdkantoor van De Volkskrant. Het krantenverleden is duidelijk zichtbaar in de architectuur en het interieur van het gebouw. Architect Steven Steenbruggen heeft de architectuur zo dicht mogelijk bij het originele jaren zestig ontwerp gehouden. Studio Müller van Tol zorgde voor een interieur vol verwijzingen naar de krant, en maakte daarbij zoveel mogelijk gebruik van de originele elementen van het gebouw: staal, hout, beton en glas. De negen special rooms – ontworpen door verschillende creatieve geesten variërend van interieurarchitecten uit Broedplaats VKG tot de toiletjuffrouw van Canvas – maken Volkshotel compleet.

Prijzen
Tweepersoonskamers zijn beschikbaar vanaf €69,- per nacht, inclusief belastingen, exclusief ontbijt.

Achtergrond informatie

Beeldmateriaal

Video

  • Een kleine indruk van alles wat er in ons gebouw gebeurt. Voel je vrij om de video te gebruiken op je website. https://vimeo.com/110234319

Vragen?

ON SNAP YOUR BROWSER IS OLD

Please update your browser

This website is optimised for newer browsers. Please update your browser if you notice any issues while browsing this website.

Yes, got it